Estonci su našima priredili pakao, a pogledajte šta njih čeka u Bugojnu

Naši rukometaši igraju ponovo u nedjelju

Estonci su našima priredili pakao, a pogledajte šta njih čeka u Bugojnu

E. Čaušević

Rukometna reprezentacija Bosne i Hercegovine sinoć je doživjela poraz na gostovanju u Estoniji, ali već u nedjelju nas očekuje okršaj protiv iste selekcije u Bugojnu.

Izabranici Bilala Šumana poraženi su sinoć sa 24:21 iako su bili favoriti za pobjedu. Međutim, prije utakmice sve je bilo u znaku očajnog tretmana kojeg su imali naši rukometaši po dolasku u Estoniji.

Estonci su našim rukometašima zabranili korištenje dvorane za treninge, te su oni morali da treniraju u hotelskim sobama i hodnicima.

No, to nije bilo sve. Rukometaši su se otvoreno žalili na tretman koji su imali u hotelu i siromašne obroke koje su dobili tokom svog boravka u Estoniji. Estonci se nisu pokazali kao pravi domaćini i očito je da su na sve načine htjeli da izmore naše igrače.

Već u nedjelju će bh. selekcija u KSC-u u Bugojnu ugostiti Estoniju i imati priliku za osvetu, ali samo na parketu. Naš tim ne želi da vraća Estoncima na isti način što se tiče gostoprimstva, te će oni za razliku od našeg tima imati sve omogućeno.

Oglasi

Ekipa Estonije će biti smještana u jednom bugojanskom hotelu u centru grada koji je od dvorane udaljen tek nekoliko minuta hoda, a hotelske sobe se ne mogu porediti s onim u Estoniji što se može vidjeti i na fotografijama.

Hotelsko osoblje je maksimalno spremno za dolazak selekcije Estonije, a i obroci će biti znatno bolji i bogatiji od onih koje je naš tim imao tokom gostovanja u Estoniji.

Opis fotografije nije dostupan.

Opis fotografije nije dostupan.

Oglasi

Villa Grande, Bugojno – Updated 2020 Prices

Fotografija objekta iz galerije

Fotografija objekta iz galerije

Fotografija objekta iz galerije

Promo

Top Komentari

Mikiii
To smo mi, svima ugodi a nas nek ghuzi ko god stigne. Ne bih im nista dao u hotelu da jedu, nek dzubrad ide u market nek kupuje sebi. Dokle god ne budemo postovali sami sebe, nece nas ni drugi postovati.
19 1
komshija
Mogli ste im jos i kurve obezbjediti
17 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi