6

Komentari (6)

DamirT
Ugasili se dabogda.Stoko.Sto uzimate titulu ako necete igrat evropska takmicenja
Prazina
Ajde konju ne seri! Ne uzima se titula zbog trošenja para na skupe inostrane odlaske. Titula se uzima zbog sebe, svojih navijača, simpatizera i pogleda u klupske prepune(ili kod nekog prazne) vitrine
Prazina
Zbog takvog retardiranog razmišljanja, sarajevska Bosna i je ondje gdje je......na samom dnu pred gašenjem
DamirT
Auu jesu i uzeli titulu namjestenu pravo su se namucili...
Prazina
Koji si ti konj, ali ono stvarno da ne uvrijedim te plemenite životinje uspoređujući ih s tobom. Takva idiotarija od non stop razmišljanja kako je sve namješteno, kako svi rade baš protiv tebe, kako svi nešto plaćaju će te pojesti jadni čovječe. Baš si jadnik, kmečavac i ništarija.
DamirT
Hoces da kazes da nije namjesteno?Kako nece bit namjesteno bolan kad se prva utakmica finala igrala u Banja Luci,druga u Ljubuskom,i normalno bi bilo da se treca igra u Banja Luci,ali ne,savez nekim cudom premjesta zadnju utakmicu doigravanja iz Banja Luke u Ljubuski i tebi to ne lici na namjestanje titule Izvidjacu?Ali dobro,zivi u uvjerenju da finale nije namjesteno.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.