4

Komentari (4)

Prazina
Ovako nešto:"Do prije nekoliko godina za Hrvatsku se smatralo neuspjehom kada ispadne u polufinalu, a eto prošle godine na svom terenu nisu uspjeli ni taj rezultat da ostvare", može da izjavi samo totalna neznalica ili neko mnogo jalan. Pazi molim te, nisu uspjeli čak ni da uđu u polufinale?? Jaoooooo. A ovo:" Možda to što ih nakon dugo vremena rukometna javnost ne uzima za ozbiljno...???" Odkud ti takva idiotarija od zaključka? Hrvatska rukometna javnost uvijek uzima za ozbiljno svoju reprezentaciju i od nje uvijek očekuje bar polufinale jer zna što imaju, jer zna da su rukometna velesila.
vida17
A cuj Srbija najveci izvoznik igraca haha. Pa jedini koga imaju to je Vujin da je neko ime. Zna se da je godinama najveci izvoznik u nasoj regiji PPD Zagreb. Ovdje ne racunam Vardara i Vesprem.
Bayern Munchen
epa
PTRC Prenosi kao prosle godine mislim da ce PRTC Plus prenositi sve a obicnio samo neke utakmice..
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti