Hrvatska savladala BiH u prijateljskom susretu
Naše najbolje rukometašice poražene su u prvom prijateljskom susretu

Naša selekcija nastupila dosta oslabljena

Hrvatska savladala BiH u prijateljskom susretu

E. Dindić

Ženska juniorska rukometna reprezentacija Bosne i Hercegovine nastavlja se da se vrijedno sprema za Evropsko prvenstvo B divizije.

Do sada su se  spremale u našoj državi, gdje se vrijedno radilo na taktičko-tehničkim zamislima i sticanju snage.

Danas su u Ivanić Gradu naše najbolje juniorke odigrale i prvu prijateljsku utakmicu protiv odgovarajuće selekcije Hrvatske.

I Više nego ubjedljivu pobjedu slavila je domaća rezultatom 25:11. Poslije ovog susreta naše najbolje juniorke odigraće još jednu utakmicu protiv istoimene selekcije.

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

Na kraju ovih mini-priprema u Hrvatskoj naša  će reprezentacija u Koprivnici prisustvovati kvalifikacijskoj utakmici seniorskih ženskih rukometnih reprezentacija Hrvatske i Njemačke.

Vrijedi istaći da je naša selekcija lišena usluga nekoliko najboljih igračica iz ove generacije zbog povreda.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi