Hrvatski rukometaši ostavili bez teksta sve u Beogradu

Potez za pohvalu ili normalna stvar?

Hrvatski rukometaši ostavili bez teksta sve u Beogradu

E. Škorić

Hrvatski rukometaši oduševili su sve u Beogradu nakon što su očistili svlačionicu.

Ono što se obično smatra normalnim, kod nas je poprilično 'šokantno'. Tako zvuči i činjenica da su hrvatski rukometaši počistili iza sebe svlačionicu nakon utakmice u Beogradu.

Hrvatska je u Štark areni remizirala sa Srbijom, a nakon utakmice je kao i poslije svake na SP-u u Njemačkoj i Danskoj, izglancajla svlačionicu do sjaja.

Ovaj potez je oduševio srbijansku javnost, koji su možda očekivali da će po odlasku Hrvata naći hrpu smeća u svlačionici.

Na tribinama ipak nije bilo sve tako "čisto". Domaći su zvižducima ispratili himnu Hrvatske, a onda su uzvikivali: "Vukovar je Srbija", što je naravno za svaku osudu u civiliziranom svijetu.

Potražite više informacija na temu Rukometni EURO 2024:

Top Komentari

infinity2612
Prrokleti srbi...unazadili su balkan 20 godina
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi