Magična asistencija Karačića o kojoj se priča

Magična asistencija Karačića o kojoj se priča

S. Grebović

Vive Kielce je na svom terenu bilo sigurno protiv Elveruma 39:29 u 11. kolu Lige prvaka.

Tom se pobjedom poljska ekipa dodatno učvrstila na liderskoj poziciji grupe A sa 17 bodova, a u pomenutom meču blistao je Igor Karačić.

Brat našeg reprezentativca i bivši igrač Bosne imao je jedno spektakularnu asistenciju kada je u posljednjim sekundama meča sjajno uposlio svog saigrača Karaleka koji je pogodio sa zvukom sirene za konačan rezultat. 

Rođeni Mostarac je prije Kielcea nastupao još za Vardar iz kojeg je i stigao u Poljsku 2019. godine, te za sarajevsku Bosnu čiji je dres nosio u periodu od 2010. do 2012. godine. Prije Bosne s kojom je igrao u Ligi prvaka, Karačić je nosio dres Zrinjskog, Metkovića i Perutnine Pipo.

Pogledajte pomenuti potez:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije