Vardar se spasio, vraća se i Karačić
EPA

Novi vlasnik hoće provjereno ime

Vardar se spasio, vraća se i Karačić

Mostarac i hrvatski reprezentativac Igor Karačić vratit će se u redove Vardara.

Karačić je proveo sedam godina u Vardaru prije nego što je lani odlučio karijeru nastaviti u Poljskoj, odnosno Kielceu, ali u ovom klubu neće ostati.

Predsjednik Kielcea je najavio rezanje plaća jer će budžet biti duplo manji nego ove sezone, a kako je Karačić bio među najplaćenijim, izvjesno je da će napustiti klub i vratiti se u staro jato.

Mediji u Sjevernoj Makedoniji pišu da Vardar namjerava vratiti Karačića u svoje redove sada kada je postalo jasno da će se klub spasiti od bankrota dolaskom Mihajla Mihajlovskog, a radi se i na dolasku još nekoliko zvučnih imena.

"Pregovori su u završnoj fazi. Vardar bi Karačićevim povratkom dobio veliko pojačanje, dok bi Kielce popunio blagajnu", navodi se.

Sa Vardarom je Karačić osvojio gotovo sve što se moglo.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi