Imamagić: Nećemo se predati u Mostaru
Imamagić poručuje da je niz Zrinjskog za svaki respekt, ali da nema predaje

Rukometaš visočke Bosne

Imamagić: Nećemo se predati u Mostaru

Rukometaši visočke Bosne Centrotrans su u 9. kolu Premijer lige BiH deklasirali Maglaj sa 25:16, a lijevi bek Nedžad Imamagić kaže da je pobjeda sasvim zaslužena.

 

"Bila je to jako dobra utakmica. U početku smo igrali odličnu odbranu, imali smo sjajno raspoloženog golmana Grču, u napadu sve odradili kako smo zamisli, tako da nam je preostalo da drugi dio rutinski privedemo kraju i ostvarimo pobjedu", kaže Imamagić, koji je istakao da će

Visočanima biti teško u 10. kolu u Mostaru, jer je Zrinjski u sjajnom nizu od šest uzastopnih pobjeda.

"Njihova serija je za svako poštovanje, posebno ako se zna da je posljednja pobjeda ostvarena protiv lidera Izviđača. Mostarci imaju jako mladu ekipu, kao i mi, i sigurno da mogu mnogo da trče. Imaju visoke igrače i to bi nam moglo predstavljati problem, kada su u odbrani", rekao je Imamagić i dodao:

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

"Uz svu dozu respekta obećavam da se nećemo predati. Idemo da odigramo dobru utakmicu, da se borimo od prve do posljednje minute, te se nadam da će nagrada za naš trud doći u vidu pozitivnog rezultata".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi