Iskra na krilima sjajne podrške do četvrtfinala Kupa BiH

Bugojanci bolji od Konjuha

Iskra na krilima sjajne podrške do četvrtfinala Kupa BiH

E. Čaušević

Rukometaši bugojanske Iskre večeras su pred svojim navijačima pobijedili Konjuh sa 34:30 i plasirali se u četvrtfinale Kupa BiH.

Iskra je ponovo imala veliku podršku svojih navijača u dvorani KSC, te je na krilima odlične atmosfera došla do pobjede protiv Konjuha. Domaći su odigrali jako dobar meč i na kraju izborili plasman dalje.

Konjuh je dobro igrao u prvom poluvremenu i držao rezultatski priključak, a na pauzu se otišlo kod rezultata 16:15 za goste iz Živinica. Međutim, nakon toga rukometaši Iskre zaigrali su dosta bolje u drugom poluvremenu.

Iskra je uspjela da dođe do preokreta, te su u finišu meča slomili otpor gostiju. Na kraju je bugojanski klub slavio sa 34:30 i izborio plasman u četvrtfinale Kupa BiH.

Domaće je do pobjede vodio Edin Klis sa osam golova, dok je pet pogodaka postigao Semir Zvekić. U ekipi Konjuha istakao se sjajni Nermin Smajić sa 11 golova.

Top Komentari

Gari Garinča
FORZA ISKRA !!!
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti