Iskra u Bugojnu pobijedila Izviđač, Borac i dalje bez poraza
Foto: InfoBugojno

Mečevi osmog kola

Iskra u Bugojnu pobijedila Izviđač, Borac i dalje bez poraza

E. Čaušević

Rukometaši Iskre večeras su u Bugojnu pobijedili Izviđač sa 30:24 u okviru osmog kola Premijer lige BiH.

Iskra je pred svojim navijačima odigrala fantastičnu utakmicu i zasluženo je došla do pobjede protiv Izviđača.

Ekipa iz Ljubuškog je bila favorit u večerašnjoj utakmici u KSC-u u Bugojnu, no rukometaši Iskre slavili su sa 30:24 i odigrali vjerovatno najbolju utakmicu u dosadašnjem dijelu sezone.

Iskru je do pobjede vodio Benjamin Čičkušić koji je postigao devet golova, dok su Ljutić i Purić dodali po pet golova. Treba istaći i da je golman Iskre večeras imao čak 16 odbrana.

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

U ovom kolu bilo je još nekoliko zanimljivih mečeva. Sloga je u Doboju bila bolja od Gračanice sa 26:21, dok je Leotar pobijedio sa 32:28 ekipu Vogošće.

Borac je i dalje maksimalan sa svih sedam pobjeda jer je večeras pobijedio Slogu iz Gornjeg Vakufa/Uskoplja sa 31:24. Gradačac je na svom terenu pobijedio sinoć ekipu Konjuha sa 28:21.

Top Komentari

Gari Garinča
Forza Iskraaaaaaaa !!!!!!!
3 0
user1597698961
Sta znaci publika u sbk Iskra dobi izvidjaca,promo dobi zrinsjkog,,futsal sloga dobi kaskadu 7 0,bravoo
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi