Ismir Salkić novi igrač RK Krivaja
Foto: RK Krivaja

Treće pojačanje za klub iz Zavidovića

Ismir Salkić novi igrač RK Krivaja

Rukometni klub Krivaja angažovao je novo pojačanje za narednu sezonu.

Klub iz Zavidovića danas je putem zvanične stranice predstavio Ismira Salkića kojem je ovo ujedno i povratak u Krivaju, a ranije je još igrao za Krajinu, Bihać, Bosnu, Tvdh Oldenburg i Tus Griesheim.

"Sigurni smo da je Ismir zavidovićkoj publici ostao u lijepom sjećanju. Pozvao je sve ljubitelje rukometa u našem gradu da pruže podršku njemu i saigračima u narednoj sezoni", stoji u saopštenju Krivaje.

Salkić je za Krivaju treće ovoljetno pojačanje nakon što su prethodno u klub stigli Jasmin Omerović i Sedžad Abdurahmanović.

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

Krivaja je inače u igri za plasman u Premijer ligu BiH. Za viši rang će se boriti kroz play-off.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi