Ivandija odgovorio Geki: Priče o namještanju su gluposti

Ljubušaci žele novu titulu prvaka

Ivandija odgovorio Geki: Priče o namještanju su gluposti

Samir Mlaćo

Rukometaši Izviđača nalaze se pred novom titulom prvaka Premijer rukometne lige BiH. Naime, Ljubušaci imaju pet bodova prednosti u odnosu na Vogošću, a u subotu ih očekuje gostovanje neugodnoj Slaviji koja igra veoma dobro u drugom dijelu sezone.

Ipak, u redovima Izviđača vjeruju da će napraviti korak bliže novoj tituli.

"Mi gostovanje Slaviji gledamo kao ključnu utakmicu. Pripremamo se ozbiljno, skoncentrisani smo i znam da nas čeka neugodan protivnik Dobro ih poznajem, trenirao sam Pandžića u Kataru, a i Čelica je u to doba igrao u Kataru. To su glavne karike i znamo šta nam je činiti", kazao je za SportSport.ba trener Ljubušaka Silvijo Ivandija.

Kapiten Vogošće PH Alen Geko danas se oglasio i istakao da je razočaran u regularnost prvenstva, te da je Izviđač kupio novu titulu.

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

Ivandija je odlučio odgovoriti na te optužbe.

"Mislim da je suvišno to komentarisati, ali mogu reći neke stvari. Mi smo otišli u goste Zrinjskom kada su oni otpali iz bitke za prvaka, sada da dajem neke insinuacije da nam je neko pustio, to su zaista gluposti. Mi smo se fokusirali na prvenstvo, to su gluposti i na to ne treba obraćati pažnju. Vogošća do kraja ima dvije teške utakmice i oni trebaju da misle o sebi, a ja sam mišljenja da ove polusezone igraju 30-40 posto i da uzroke loših igara trebaju tražiti u sebi, a ne u nama. Kapitenu Geki i Vogošći nije potrebno da bacaju mrlju na nas, ja svojim igračima čestitam na dosadašnjim igrama", dodao je Ivandija.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi