Ivandija više nije trener Izviđača

Ivandija više nije trener Izviđača

Silvio Ivandija napustio je kormilo HRK Izviđač. 

Klub iz Ljubuškog je danas saopštio da Ivandija više neće voditi Izviđač, poževljevši mu uspjeh i sreću u nastavku karijere, a nova stanica ovog rođenog Osječanina je RK Dubrovnik.

Ivandija je u protekloj sezoni sa Izviđačem osvojio titulu šampiona Bosne i Hercegovine, a u klub je stigao prošlog ljeta naslijedivši na kormilu dugogodišnjeg trenera ovog kluba Zdenka Grbavca.

Kao trener Ivandija je još radio u Italiji, Kataru, zatim u Hrvatskoj gdje je vodio Osijek, Medveščak, Karlovac, Dubravu, Varaždin, ŽRK Lokomotivu, te PPD Zagreb.

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

Top Komentari

micelj
Sretno ti bilo treneru gdje god radio...
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi