Iz prazne ne puca: Rukometaši podešavali nišanske sprave, bukvalno
Panić: Zanimljiv izbor za team building

Uoči dvomeča s Crnom Gorom

Iz prazne ne puca: Rukometaši podešavali nišanske sprave, bukvalno

Rukometna reprezentacija BiH okupila se pred pripremni dvomeč sa Crnom Gorom u sklopu sedmice EHF-a.

Izabranici selektora Bilala Šumana iskoristili su slobodno vrijeme da posjete streljanu u okolini Sarajeva, što je vrlo zanimljiv primjer interesantnog team buildinga. Ideja i realizacija i ovoga puta je bila Šumanova.

U prisustvu stručnih, certificiranih trenera isprobavali su naši rukometaši svoje sposobnositi u praktičnom streljaštvu.

Ostalo je nepoznato ko je bio najuspješniji u ovoj disciplini.

Uoči mečeva u Podgorici, 6. i 7. aprila selekcija je desetkovana povredama nekoliko igrača (Tatar, Karačić, Burić, Vražalić), a nekoliko igrača iz porodičnih razloga dobilo je voljno (Malinović, Prce).

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi