Šuman pozvao i Vedrana Delića

Ponajbolje lijevo krilo Premijer lige BiH

Šuman pozvao i Vedrana Delića

S. Mlaćo

Član HMRK Zrinjski Mostar i vjerojatno najbolje lijevo krilo Premijer lige BiH, Vedran Delić, našao se na popisu selekora Bilala Šumana za okupljanje muške "A" reprezentacije BiH povodom odigravanja pripremnih utakmica s reprezentacijom Crne Gore.

Okupljanje bh. reprezentativaca je u Hotelu Hills u Sarajevu, dana 02.04.2018. godine, dok će se pripremne utakmice s reprezentacijom Crne Gore odigrati u periodu 05.-07.04.2018. godine u Crnoj Gori.

Delić je u dosadašnjem dijelu Premijer lige BiH u 16 kola postigao čak 108 pogodaka čime je izbio u sam vrh najboljih strijelaca domaćeg prvenstva. Zbog širokog repertoara šuteva, ovaj rukometni virtuoz je često nerješiva enigma za suparničke golmane.

Nešto ranije ovaj rukometaš branio je boje mlađih selekcija BiH, a sasvim je jasno da je selekor Šuman njegovim pozivanjem napravio ispravan potez.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi