10

Komentari (10)

nedoni46
ovo samo kod nas ima, cuj u pola tekme dobio pravo nastupa, jos onaj skace oko delgata... mrs u pm sacekaj iducu utakmicu
sport1
Brate nema ni sljedece utakmice, pravilo je bilo da igraci licencirani pislije 1.8 ne mogu da nastupaju u razigravanju. Ovo treba sve ponistiti i nek po zasluzi udju Krivaja i Bosna il sa eventualnim prosirenjem Iskra i Gorazde. Svaka nova utakmica da se igra je samar Krivaji i ostalim, SRAMOTA!!!
Ragnar1234
najgori su ovdje ljudi koji prihvataju i brane kriminal ovog saveza koji je srozao rukomet do zla boga samo zato sto valja njihovom klubu ove godine. Vi iz krivaje niste smjeli nastavit tekmu jer ovo 1 kroz 1 je neregularno. Liha je bila bolja i jaca 96 sto dovoljno gobori i tome sta se radi tamo. Krivi su i klubovi koji su nesposobni napravit udruzenje i konacno dohakat ovim.
DelPiero
Bravo. Trebali su da prekinu utakmicu ko sto je i Gorazde uradilo.
DamirS
Nevjerovatno šta Šahman radi... prvo je prije dvije godine usred sezone promijenio propozicije takmičenja u federalnoj ligi kako bi i Iskrs mogla u PL. A onda platio članovima da ne izglasaju ispadanje Iskre a onda ponovo platio da glasaju za baraž. A umjesto da u baražu razigravaju 4 najlošije ekipe iz PL on je naštimao da Iskra igra protiv niželigaša koji su pošteno izborili ulazak u PL. I sad kad i to ne ide, dolazi sa registracijom igrača usred utakmice. Čovjek pravi majmunima sve ljubitelje rukometa a što je najžalosnije, sve mu prolazi.
user1583752673
Savez je ovo sve kriv, cijelu godinu mozes dovodit igrace bez problema a sad dok je bio baraz ne smijes, koja glupost. Ostavite sve ekipe u lizi prosirite prvenstvo i rijesen problem
KemalMalovcic
Kmečite bezveze
Gari Garinča
Šta vama u Krivaji nije jasno? Izgubili ste i sad krivca trazite. Čičkušić je trebao igrati od prve utakmice. Nemozete sportski da podnesete poraz.
DelPiero
Drzava nam je takva kakva jest jer ima puno takvih ko sto si ti. Po principu: "ako mi odgovara nema veze sto je neispravno"
MSOZ101
Pa dobro svima nam je jasno da imamo najgori savez u Europi. Iskri se štelio ostanak i kroz regularni dio takmičenja gdje su im sudije pomagale da dođu do bodova gdje ih ne zasluže igrom na terenu. Nego me zanima gdje je nestala pravda koju prati Benjamin Čičkušić, prošao je svijeta ako je igdje vidio da se igrač naknadno upisuje u zapisnik ja ga podržavam.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti