Iz Zvornika samo riječi hvale: Uživanje je igrati pred publikom u G. Vakufu Uskoplju

Žele uzvratiti sjajno gostoprimstvo

Iz Zvornika samo riječi hvale: Uživanje je igrati pred publikom u G. Vakufu Uskoplju

Samir Mlaćo

Sloga iz Gornjeg Vakufa Uskoplja sinoć je pred svojim navijačima savladala Drinu iz Zvornika 30:21.

Domaći su pokazali mnogo više i zasluženo slavili novu pobjedu. Drina je ostala na posljednjem mjestu i za sada nema osvojen nijedan bod.

Ipak, i pored poraaza u klubu iz Zvornika imaju samo riječi hvale za jučerašnjeg rivala, te atmosferu koja je vladala u dvorani.

Istakao je to predsjednik Đorđe Maletić.

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

"Prije svega želim da se zahvalim ekipi MRK Sloga Gornji Vakuf - Uskoplje na gostoprimstvu i istakao bih da Gornji Vakuf/Uskoplje s punim pravom nosi epitet grada rukometa.
Mi smo prvi put ovde gostovali prije nešto manje od godinu dana, tada u okviru 1/8 finala kupa BiH i oduševili se, kako organizacijom rada ekipe Sloge, tako i njenim navijačima, koji su pokazali kako se iskreno voli i navija za svoju ekipu, a opet sa druge strane i kako se poštuje protivnička ekipa.
Mišljenja sam da je G. Vakuf/Uskoplje jedna izuzetno zdrava sportska, prvenstveno rukometna sredina i pravo je uživanje igrati ovde pred punim tribinama gdje publika i te kako zna da pozdravi svaki lijep potez na terenu, kako domaćih tako i gostujućih igrača", istakao je Maletić pa dodao.

"Izuzetna nam je čast što je ekipa Sloge baš u nama prepoznala sportske prijatelje i nadam se da ćemo ovim vecerašnjim ugodnim druženjem u trećem poluvremenu najaviti jednu dobru saradnju i dati primjer ostalim sportskim kolektivima, kako treba da rade i da se ponašaju sportisti i sportski radnici.
Mi ćemo u drugom dielu sezone dočekati ekipu Sloge u našem gradu u Zvorniku i tom prilikom ćemo pokušati da im uzvratimo gostoprimstvo, odnosno da ih ugostimo onako kako i dolikuje da se ugoste sportski prijatelji.
Jos jednom, veliko hvala Sloga, veliko hvala G. Vakuf/Uskoplje".

Top Komentari

Bulle
svi svoji hahah koji cirkus
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi