Izviđač u ponovljenom meču pobijedio Slogu

Utakmica 7. kola

Izviđač u ponovljenom meču pobijedio Slogu

E. Čaušević

Rukometaši Izviđača večeras na svom parketu pobijedili Slogu iz Gornjeg Vakufa-Uskoplja sa 22:20 u ponovljenom meču sedmog kola Premijer lige BiH.

Utakmica koja se igrala u nedjelju prekinuta je zbog kvara rasvjete, a uzrok tome bilo je veliko nevrijeme i grmljavina. Ipak, u dogovoru s oba kluba odlučeno je da se utakmica odigra večeras.

Izviđač je uspio da dođe do pobjede protiv Sloge koja je večeras pružila veoma dobar otpor. Ipak, gosti nisu imali snage za nešto više, te je domaći tim slavio sa 22:20. Izviđač je na poluvremenu imao prednost 11:9.

Domaće je do pobjede vodio Vedran Delić sa devet golova, dok je Domagoj Alilović upisao šest pogodaka. U ekipi Sloge istakao se Goran Biljaka sa šest golova, a po četiri su dodali Marijan Šaravanja i Ajdin Demirović.

Premijer lige BiH, 7. kolo:

Izviđač - Sloga Gornji Vakuf-Uskoplje 22:20 (11:9)

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

Izviđač: Grbavac, Mandić, Vukušić, Alilović 6, Kos, Ivanović 3, Jozinović, Primorac 1, Šoljić, Džono, Delić 9, Maretić 1, Pavlak, Buntić, Muhović 2, Buljubašić.

Sloga: Biljaka 6, Halebić 2, A. Demirović 4, Dedić 1, Đikić, Rušpić, Ljutić 1, Pokvić, Stanojčić, Pedić, Kahrić, Šaravanja 4, Purić 2, B. Demirović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije