Jaganjac: Pred našom publikom nas ne zanima rival

Trener RK Iskra Bugojno

Jaganjac: Pred našom publikom nas ne zanima rival

S. Mlaćo

Bugojanska Iskra sinoć je savladala Konjuh iz Živinica i izborila prolaz dalje u Kupu BiH.

Bugojanci su slavili 34:30, te tako prošli dalje.

Sada očekuju novog rivala i nadaju se nastavku dobrih igara u Kup takmičenju.

"Utakmicu koju smo igrali u Živinicama i ovu ovdje to su sasvim različite ekipe. Oni su izuzetno jaki, te su igrali veoma pametno. Kiksali su u par sitnica. Čestitao bi objema ekipama na lijepoj rukometnoj predstavi i hvala našoj publici. Svaka čast mojim dečkima, trebamo ovako nastaviti, a suđenje je bilo pošteno", kazao je trener Iskre Ekrem Jaganjac nakon meča u KSC Bugojno.

Koga želite u četvrtfinalu?

"Može doći ko god hoće. Pred ovom publikom rival nas ne zanima. Vodimo računa o nama, nemamo šta kalkulisati, nismo Barcelona, Kiel.. Imamo što imamo. Treba sada regenerirati ekipu za tri dana".

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi