Još dva Plemića sele u Izviđač

Još dva Plemića sele u Izviđač

Nakon Vedrana Delića, u redove aktualnog prvaka Izviđača sele još dva igrača HMRK Zrinjski - dijete kluba, Dragan Šoljić te vratar Goran Anđelić.

Klub se momcima zahvalio na sjajnim i nezaboravnim trenucima u dresu Zrinjskog i velikom doprinosu u razvoju rukometa u gradu Mostaru koji nažalost nije prepoznao projekt europskog Zrinjskog pa su odlasci najboljih igrača logični slijed stvari.

Upravo zbog nerazumijevanja sredine, regionalna natjecanja i europske utakmice igrat će se nekoliko desetina kilometara dalje od Mostara.

"Našim momcima želimo puno sreće i uspjeha u "Zrinjskom 2" i da pokažu da se uz malo bolje uvjete moglo napraviti puno više u gradu na Neretvi"! - poslali su pomalo gorku čestitku iz HMRK Zrinjski aludirajući na to da se u mostarskom klubu nažalost ne dešavaju baš ugodne stvari.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi