Dobre partije, ali porazi BiH od Austrije i Hrvatske

Turnir u Rovinju

Dobre partije, ali porazi BiH od Austrije i Hrvatske

E. Ganibegović

Kadetska rukometna reprezentacija Bosne i Hercegovine upisala je još dva poraza na turniru u Rovinju.

U drugom meču naša selekcija poražena je od Austrije, dok su u trećoj utakmici mlađi kadeti BiH upisali su i treći poraz, ali za razliku od prve dvije utakmice u ovoj su naši momci konstantno imali prednost tri do pet golova razlike da bi se u zadnjih 10 minuta ušlo u egalu.

Posljednje izjednačenje je bilo na 27:27 da bi Hrvati do kraja utakmice povećali prednost od tri gola razlike kako je i završilo - 31:28.

Igrač utakmice kao i do sada bio je ubojiti strijelac i najčvršći stub obrane Toni Cvitanović s devet pogodaka, a pratili su ga Vahid Halilović s pet, Alem Hadžić s četiri i Adriano Ćorić s tri pogotka.

Na golu se istakao Strahinja Vukmir i zahvaljujući njegovim sjajnim odbranama držali smo vodstvo tokom meča.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi