Kadetska rukometna reprezentacija BiH remizirala protiv RK Gradačac

Odigrana prijateljska utakmica

Kadetska rukometna reprezentacija BiH remizirala protiv RK Gradačac

E. Oštraković

Kadetska rukometna reprezentacija Bosne i Hercegovine odigrala je prijateljsku utkamicu protiv RK Gradačac.

Preko sedam stotina ljubitelja rukometa gledalo je ovaj prijateljski susretu u Gradačcu, koji je završen bez pobjednika, a bilo je 33:33.

Igralo se ujednačeno od samog početka, gol za gol, ali su na pauzu sa vodstvo od 18:16 otišli domaći rukometaši Gradačca.

Ipak, u drugom poluvremenu izabranici koje sa klupe predvodi Toni Čolina, zaigrali su dosta bolje, te su izvukli neriješen rezultat.

Potražite više informacija na temu Rukometni EURO 2024:

Najefikasniji u reprezentaciji bio je Luka Perić sa deset postignutih golova, dok su god Gradačca najbolji bili Gavrić i Zrnić koji su postigli po šest golova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi