Karadža dobio bitku sa koronavirusom: Ovo nije šala, čuvajte se ljudi!
Karadža (lijevo)

Danas obavlja ulogu trenera u MRK Iskra Bugojno

Karadža dobio bitku sa koronavirusom: Ovo nije šala, čuvajte se ljudi!

S. Mlaćo

Nekadašnji bh. reprezentativac sa iskustvom igranja u Njemačkoj, danas trener u stručnom štabu MRK Iskra Bugojno Emir Karadža nedavno je potvrdio da je pozitivan na koronavirus.

Karadža je nakon izolacije jutros objavio da je uradio novi test, te da je negativan.

Zahvalio se svima koji su mu pružili podršku i uvijek bili na raspolaganju.

"Hvala na mnogobrojnim željama za ozdravljenje, danas sam nakon 15 dana izolacije izašao u prirodu, a novi test je negativan. Želim se zahvaliti mojoj porodici, ženi, djeci, bratu, svim prijateljima... Posebna zahvala ide doktoru, predsjedniku RK Iskra Ejubu Zukiću i Domu zdravlja u Gornjem Vakufu Uskoplju, te Domu zdravlja Bugojno i svim medicinarima koji su mu izlazili u susret stalno", kazao je Karadža.

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

Ističe da koronavirus nije bezazlena 'stvar'.

"Ovo nije zezancija, 15 dana kada te nešto obori, to nije šala. Čuvajte se i svima hvala. Hvala mom prijatelju Neci koji je po saznanju da sam pozitivan na koronavirus otišao iz Švicarske u Njemačku da mu kupi lijek, nije lijek, ali pomoć pri borbi protiv COVID-a. Takvi prijatelji su neprocjenjivi", dodao je Karadža, dobro poznato sportsko lice u našoj zemlji, posebno bh. rukometu.

Top Komentari

Gari Garinča
Eki rukometna legendo, svako dobro u životu!
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi