Iskra ponovo na Čičkušićev pogon, Krivaja slavila na gostovanju kod Bosne

Utakmice doigravanja za Premijer ligu BiH

Iskra ponovo na Čičkušićev pogon, Krivaja slavila na gostovanju kod Bosne

E. Oštraković

Danas su odigrane nove utakmice u borbi za plasman u rukometnu Premijer ligu Bosne i Hercegovine.

Iskra je na domaćem terenu ostvarila pobjedu protiv ekipe Goražda, te se sada nalazi u sjajnoj situaciji da sama odlučuje o svojoj sudbini.

Naime, Iskra će na svom terenu dočekati ekipu Bosne, te im treba pobjeda sa više od dva gola kako bi izborili nastup u Premijer ligi Bosne i Hercegovine.

Kada je riječ o večerašnjoj utakmici, Iskra je slavilla sa 32:28, a do pobjede ih je ovdio sjajni Benjamin Čičkušić koji je postigao devet golova.

U drugom susretu večeri ekipa Krivaje ostvarila je pobjedu na gostovnaju kod Bosne sa 30:22, a na poluvremenu je bilo 11:11.

Iskra - Goražde 32:28 (12:14)

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

Iskra: Agić, Halilović Velić, Bostan 4, Zukić 3, Zvekić 3, Laković 2, Rujanac, Šupić, Seferović 1, Vokši 6, Jelenić 4, Popaja, Čičkušić 9

Goražde: Pleh, Bukva 3, Omanković 4, Hubanić, Pušić 7, Jamak 2, Pilav 2, Čamo, Bečić, Žiga 6, Dekić 3, Vrana, Krakonja 1, Fazlić, Fejzić, Uglješa

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi