Kauboji rutinski protiv Crne Gore

Pripreme za Svjetsko prvenstvo

Kauboji rutinski protiv Crne Gore

Hrvatska rukometna reprezentacija danas je u sklopu priprema za Svjetsko prvenstvo odigrala meč s Crnom Gorom.

Kauboji su pred ispunjenom dvoranom u Poreču, u kojoj se natiskalo i više od predviđenih 2.300 ljudi, rutinski sa 34:22 savladali Crnu Goru koja se za razliku od Hrvatske neće naći na kontinentalnoj smotri.

Hrvati su u meč ušli skromno, ali kada se zahuktao stroj Line Červara nije bilo spasa gostima. Posebno je Hrvatska dobro odigrala u drugom poluvremenu koje je dobila sa 10 razlike (20-10) za konačnih + 12.

Najefikasniji igrač u pobjedničkom timu bio je Štrlek sa šest pogodaka, jedan manje zabio je Mandić, dok su po tri imali Horvat, Jaganjac i Cindrić. Na drugoj strani bolji od ostalih bio je Vujović sa sedam golova.

Svjetsko prvenstvo će se, podsjećamo, održati u Danskoj i Njemačkoj u razdoblju od 10. do 27. januara.

HEP Croatia Cup:

Hrvatska – Crna Gora 34:22 (14:12)

HRVATSKA: Stevanović (6), Šego (5), Ivić; Duvnjak 1, Stepančić 1, Vida 2, Horvat 3, Karačić 5 (1), Blažević, Štrlek 6 (3), Musa, Šebetić, Slišković 2, Cindrić 3, Mandić 5, Kozina 2, Jaganjac 3, Šušnja 2, Šipić 2, Vranković. Izbornik Lino Červar.

CRNA GORA: Mijušković, Braunović, Borilović (3); Bakić 1, Marsenić, Čavor 4, Bulajić, Kankaraš, Radović, M. Vujović 7 (1), Radojević 2, Kaluđerović, Ševaljević 2, L. Vujović, Lasica 2, Grbović 4. Izbornik Zoran Roganović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi