Konjuh na domaćem terenu siguran protiv Sloge iz Gornjeg Vakufa

Premijer liga BiH

Konjuh na domaćem terenu siguran protiv Sloge iz Gornjeg Vakufa

E. Oštraković

Rukometaši Konjuha ostvarili su novi pobjedu na domaćem terenu u Premijer ligi Bosne i Hercegovine.

Ovaj put bili su bolji od Sloge iz Gornjeg Vakufa, a konačan rezultat utakmice bio je 25:21 u korist Konjuha.

U utakmicu su bolje ušli gostujući rukometaši koji su imali vodstvo sve do 17. minute, ali tada je Konjuh preuzeo stvari u svoje ruke.

Oni su do kraja prvog poluvremena okrenuli rezultat u svoju korist, te su na odmor otišli sa vodstvom od dva gola razlike, a bilo je 14:12.

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

U drugom poluvremenu Konjuh je nastavio sa dobrom igrom, te su na kraju ostvarili pobjedu od četiri razlike, a na semaforu je bilo 25:21.

Kod domaćih je najbolji bio Nermin Smajić koji je postigao sedam golova, dok je kod gostiju dvanaest golova postigao Božidar Simić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi