Konjuh savladao Krivaju

Prijateljski meč u Živinicama

Konjuh savladao Krivaju

S. Mlaćo

Rukometaši Konjuha i Krivaje sinoć su u Gradskoj sportskoj dvorani u Živinicama odigrali pripremni susret pred početak proljetnog dijela prvenstva.

Nakon pobjede u prvom pripremnom susretu nad ekipom RK Drina iz Zvornika, rukometaši Konjuha savladali su i ekipu RK Krivaja, rezultataom 37:31 (20:14).

Revanš susret na rasporedu je narednog vikenda kada će Konjuh doputovati u Zavidoviće gdje će nastupati na Memorijalnom turniru Vedadn Muminović Vedo.

U domaćem sastavu istakli su se Sakić Aldin sa osam, Husić Mihret i Pavlović Dragan sa sedam postignutih pogodaka.

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

Kod Krivaje najefikasniji je bio Deni Velić sa 14 postignutih pogodaka, po četiri su dodali Edin Sinanović i Amar Amitović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi