Trener RK Bosna Sarajevo za SportSport.ba

Korkarić: Moji momci su pružili više od maksimuma

S. Mlaćo

Rukometaši sarajevske Bosne večeras su u dvorani "Ramiz Salčin" na Mojmilu savladali RK Maglaj 30:23.

 Studenti su dugo lomili otpor neugodnih gostiju, ali na kraju ipak upisali veoma važne bodove. 

Trener Bosne Zuhdija Korkarić nakon utakmice govorio je za SportSport.ba.

"Mislim da je utakmica bila prava prvenstvena i imalo se šta vidjeti. Moji momci su pružili više od svog maksimuma i za ovo što su večeras pružili ja im skidam kapu. Ovom prilikom čestitam im na pobjedi", kazao je Korkarić, te dodao:

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

"Maglaj je iskusna ekipa koja je dugo na okupu, te su tu igrači koji se dobro poznaju. Popravili smo odbranu u drugom dijelu utakmice, a u narednom kolu idemo Zrinjskom. Nadam se da će nas proći ova gripa i onda će sve biti lakše. Ovi momci imaju želju i volju, te ćemo se mi boriti do zadnje kapi znoja".

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi