Koronavirus u Zagrebu: Odgođene utakmice Lige prvaka

Novi problemi

Koronavirus u Zagrebu: Odgođene utakmice Lige prvaka

E. Dindić

Problemi u rukometnom klubu iz Zagreba. 

Tri osobe iz rukometnog kluba Zagreb bile su pozitivne pred redovno testiranje pred put u Ukrajinu na utakmicu 7. kola Lige prvaka.

Odmah je određena samoizolacija cijelom prvom timu, te su odgođene utakmice sa Motorom u Ukrajini te domaća sa Nantesom u Zagrebu.

Igrači će morati provesti u samoizolaciji 10 dana, te će po izlasku iz iste biti testirani na prisustvo koronavirusa.

Dobra vjest je da su se treninzima priključiti rukometaši koji su preboljeli koronavirus prije.

O novim datumima odigravanja odgođenih utakmica, biće poznato naknadno nakon što se situacija sa koronavirusom smiri u klubu iz Zagreba.

Obavezno testiranje pred put u Ukrajinu na utakmicu 8. kola EHF Lige prvaka pokazalo je tri pozitivna testa na COVID-19. Svi detalji dostupni su na poveznici:

Posted by RK Zagreb on Wednesday, November 25, 2020

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi