Šola nezadovoljan nakon novog poraza Zagreba
FOTO - EPA

Šola nezadovoljan nakon novog poraza Zagreba

A. Beganović

Rukometašoi Zagreba su i u 5. kolu Lige prvaka pretrpjeli poraz. Bolji od Zagreba bili su rukometaši Celja koji su slavili rezultatom 30:22.

S lošim partijama nastavili su rukometaši Zagreba, kojima očito ni promjena trenera nije godila. Novi trener, legendarni golman Vlado Šola, bio je razočaran nakon meča.

"Ako sam u Barceloni u prošlom kolu i pored poraza vidio nadu, onda je ovo razočaravajuće. Bilo je mnogo tehničkih grešaka, a najgore od svega, imam utisak da se strah uvukao u ekipu. Psihološki smo jako loše reagovali", između ostalog je istakao Šola nakon novog poraza.

"Šansa za prolazak dalje postoji. Uvijek postoji i nikada u životu ne treba odustajati. No, moramo uložiti mnogo energije u cijelu priču i nadam se da ćemo do kraja stvari moći izvući u našu korist", dodao je Šola.

Podsjetimo, u narednom kolu Zagreb gostuje kod Nantesa, dok Celje na svom terenu dočekuje Motor.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi