Kožulj: Opuštanje nije opcija

Rukometaš Zrinjskog

Kožulj: Opuštanje nije opcija

Nakon što su u srijedu slavili protiv Izviđača u okviru Kupa BiH, rukometaši Zrinjskog već u nedjelju od 17:00 ponovno na domaćem terenu dočekuju RK Slavija u okviru Premijer lige BiH.

Bit će to treći ovosezonski susret ovih ekipa s obzirom da su se ove sezone već jednom sastali u prvenstvu i Kupu BiH. U prvoj utakmici odigranoj u Istočnom Sarajevu, Mostarci su slavili uvjerljivo s 24:38. Da se protivnici nikada ne smiju podcijeniti, pokazala je utakmica Kupa u Mostaru gdje su Plemići u završnici slavili sa samo jednim pogotkom razlike.

Ozljedom Mladena Boškovića, Robert Kožulj je kao dešnjak u nastavku sezone zauzeo neprirodnu poziciju koju do sada odrađuje odlično uz visok postotak realizacije u napadu: “Šteta zbog ozljede Boškovića jer je bio jedan od boljih strijelaca i naš najsigurniji igrač na desnom krilu. Nadam se da će se poslije ozljede vratiti još jači i nastaviti u ritmu u kojem je bio prije ozljede. Moja pozicija je srednji vanjski i lijevo krilo, ali evo sada popunjavam ovu poziciju i pokušavam to odigrati što je moguće bolje svaku utakmicu. Mislim da sam odigrao za sada dobro na toj poziciji i nadam se da ću nastaviti pružati dobre utakmice i u nastavku”.

Zrinjski želi pobjedonosno ući i završiti oba natjecanja, a na tom putu imaju i ogromnu podršku mostarske publike: “U nastavku sezone želimo što više pobjeđivati i igrati svoju igru te napadati vrh prvenstva i što dalje doći u Kupu. Publika je uvijek jedan motiv više jer igrati pred punim tribinama diže cijelu ekipu i vodi nas ka pobjedi. Do sada smo imali sjajnu posjećenost i nadam se da će se tako nastaviti i do kraja sezone i zato svi u dvoranu u nedjelju”, zaključio je Kožulj.

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

Susret HMRK Zrinjski – RK Slavija na rasporedu je u nedjelju, 15.04.2018. godine od 17:00 u dvorani na Bijelom brijegu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi