Krivaja u Kaknju želi nastaviti pobjedonosni niz
Krivaja je ove sezone nezadrživa u pohodu na Premijer ligu, naredna utakmica je jedan od težih ispita u ovoj sezoni

Klub iz Zavidovića jedini bez poraza u 1.ligi FBiH

Krivaja u Kaknju želi nastaviti pobjedonosni niz

D. Kurbegović

U RK Krivaja održana je press konferencija povodom derbi utakmice 12.kola 1.lige FBiH u kojem klub iz Zavidovića gostuje u Kaknju.

Svim prisutnim na ovoj press konferenciji su se obratili pomoćni trener prof. Enes Avdić, te igrači Edin Klis i Edin Sinanović:

Trener Enes Avdić je svjestan važnosti naredne utakmice

"Prema mom mišljenju utakmica u Kaknju je jedna od najbitnijih za naš tim u čitavoj sezoni. Gostujemo kod veoma kvalitetnog protivnika, te ćemo u ovoj utakmici od svakog igrača tražiti da svoj maksimum. RK Kakanj ima veoma kvalitetan tim, koji može da kazni svaku našu grešku. Mi u stručnom štabu, a i naši igrači smo svjesni toga, te ćemo se spremiti da to ne dopustimo." kazao je Avdić

Edin Klis je optimista pred naredno gostovanje

"Atmosfera u timu pred ovu utakmicu je veoma dobra, te ja i svi moji saigrači jedva čekamo da utakmica počne. Znamo da je Kakanj kvalitetan protivnik, ali ćemo se potruditi da tri nova boda donesemo u naš grad i nastavimo pobjedonosni niz", kazao je Klis.

Edin Sinanović vjeruje ponovo u veliku podršku navijača

"Respektujemo tim Kaknja, ali misli da je naš tim kvalitetniji i da može ostvariti pobjedu na ovoj utakmici. Kakanj je klub u kome sam igrao u prošloj sezoni, te će ova utakmica za mene biti emotivna, jer u Kaknju imam dosta prijatelja. Nadam se da će atmosfera na ovoj utakmici biti dobra i da ćemo i mi imati podršku naših navijača, koji zaista vole rukomet i našu Krivaju", kazao je Sinanović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije