Rukometaši Krivaje protiv Čelika ovjeravaju jesenju titulu?
Dervenčić i Smaijlbegović su udarne igre Krivaje u ovoj sezoni

Derbi 10, kola 1.lige FBiH u zeničkoj Areni

Rukometaši Krivaje protiv Čelika ovjeravaju jesenju titulu?

D. Kurbegović

U prostorijama sportskog centra RK Krivaja održana je press konferencija povodom derbi utakmice 10.kola Prve lige Federacije u kojem rukometaši Krivaje gostuju u Zenici kod zeničkog Čelika.

Prisutnim medijima na ovoj press konferenciji obratili su se Ajdin Smaijlbegović i Mirza Dervenčić.

Ajdin Smajilbegović vjeruje u veliku podršku navijača u zeničkoj Areni

“Atmosfera u timu pred ovu utakmicu je veoma dobra, te da ja i svi moji saigrači jedva čekamo da utakmica počne. Također, ovom prilikom želim pozvati sve naše Zavidovićane, posebno one koji žive ili studiraju u Zenici, da u subotu dođu na utakmicu, te tako budu naš osmi igrač, kako bi stigli do nove pobjede i skoro ovjerili jesenju titulu"

Mirza Dervenčić je bivši igrač Čelika i on će u subotu sigurno igrati s velikim emocijama

“Respektujemo tim Čelika, ali mislim da je naš tim kvalitetniji i da može ostvariti pobjedu na ovoj utakmici. Čelik je klub u kome sam počeo svoje prve rukometne korake, te će ova utakmica za mene biti itekako emotivna. Očekujem da će atmosfera na ovoj utakmici biti fantastična, a to govorim iz razloga jer će iz Zavidovića doći mnogo naših navijača, koji zaista vole rukomet i svoju Krivaju, a očekujem i dosta publike iz Zenice, koja zna šta je rukomet.”

Utakmica između Čelika i Krivaje na rasporedu je u subotu s početkom od 18:00 sati u Gradskoj areni “Husejin Smajlović” Zenica.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi