BHFanaticosi na sjajan način ukrasili tribinu u dvorani u Bugojnu

Rukometni Zmajevi igraju protiv Njemačke

BHFanaticosi na sjajan način ukrasili tribinu u dvorani u Bugojnu

E. Čaušević

Rukometna reprezentacija Bosne i Hercegovine sutra igra u Bugojnu protiv Njemačke utakmicu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Izabranike Ivice Obrvana u naredne dvije utakmice protiv Njemačke i Austrije sigurno očekuje težak posao, ali pred našim momcima su izuzetno važne utakmice koje će dati odgovor da li ćemo se plasirati na Evropsko prvenstvo.

Nijemci su se već plasirali na Euro kojeg će organizovati Mađarska i Slovačka, ali sigurno neće biti lagan zalogaj za izabranike Ivice Obrvana.

Utakmica između BiH i Njemačke igra se sutra u Bugojnu od 16:10 sati, te je sigurno velika šteta što ponovo neće biti navijača na tribinama.

Poznato je da je EHF donio odluku da navijači ne mogu prisustvovati na mečevima kvalifikacija zbog pandemije koronavirusa, te da se moraju poštovati rigorozne epidemiološke mjere.

Međutim, pred sutrašnju utakmicu u dvorani KSC u Bugojnu BHFanaticosi odlučili su da barem na neki način pruže podršku našim rukometašima.

Oglasi

Opis nije dostupan.

Oni su za ovu utakmicu pripremili sjajnu koreografiju kojom su ukrasili jednu od tribina u bugojanskoj dvorani. I na ovaj način Fanaticosi su pokazali da su uz reprezentaciju bez obzira na sve.

Opis nije dostupan.

Bh. rukometaši jutros su stigli u Bugojno nakon priprema koje su odradili na Ilidži. Nakon duela sa Nijemcima bh. tim putuje za Austriju gdje 2. maja igraju posljednji meč u kvalifikacijama.

Reprezentaciji BiH potreban je pozitivan rezultat da bi otišla na prvenstvo Evrope, a selektor Ivica Obrvan je obećao da će rukometaši dati posljednji atom snage kako bi se napravilo iznenađenje protiv velikog favorita.

"Upoznali smo igrače o raznim kalkulacijama koje nas vode na EP. U sportu je sve moguće. Protiv Njemačke nećemo moći odmarati igrače. Dosta faktora odlučuje i gol razlika. Tako da moramo voditi računa o sitnicama", rekao je Obrvan i dodao je:

"Moramo biti vrlo oprezni i da damo svoj maksimum. Jako će biti bitna gol razlika, moramo paziti i na to. Dat ćemo zadnji atom snage za pozitivan rezultat", poručio je pred ovaj meč selektor Obrvan.

Top Komentari

TTV.KenyTB
umjesto neku poruku podrške oni stavili svoje ime,pa kakvi narcisi majko mila
2 4
Barbarez9
Prenos????
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi