Zbog poslovnih i školskih obaveza otkazali utakmicu Kupa BiH

Zanimljiva situacija stiže iz bh. sporta

Zbog poslovnih i školskih obaveza otkazali utakmicu Kupa BiH

H. Zilić

Zanimljiva i nesvakidašnja situacija nam dolazi iz bh. sporta.

Utakmicu rukometnog Kupa BiH večeras su trebali odigrati RK Bosna Visoko i ORK Rudar Banovići, ali ista je otkazan jer gosti nemaju dovoljno igrača u rosteru.

Naime, rukometaši iz Banovića su zbog školskih i poslovnih obaveza spriječeni doputuju u Visoko, poslali su dopis na adresu RK Bosna, a visočki tim je nakon toga i dao saopštenje za javnost koje prenosimo u cijelosti.

"Dragi naši navijači, obavještavamo Vas da je utakmica protiv RK Rudar Banovići otkazana od strane gostiju.

U nastavku teksta nalazi se dopis RK Rudar Banovići.

Ovim putem Vas obavještavamo da nismo u mogućnosti u Srijedu 16.02.2022. godine doći na Kup utakmicu koja se igra u Visokom u 17,30 sati iz tehničkih razloga, jer nismo u mogućnosti sakupiti ekipu zbog radnih obaveza, školskih obaveza i povlačenja jednog dijela igrača od strane RK KONJUH Živinice (koji su u prošlom dijelu sezone nastupali za ORK RUDAR Banovići).

U nadi da će te razumiti naš problem unaprijed Vam se zahvajujemo.

S poštovanjem !

ORK RUDAR Banovići

Karte koje ste dobili možete iskoristiti već za utakmicu drugog kola KUP-a BiH koja se igra u srijedu, 23.02.2022.godine sa početkom u 17.30 u KSC Mladost Visoko", stoji u saopštenju tima iz Visokog.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi