Spušta se zavjesa na rukometnu sezonu u Bosni i Hercegovini
FOTO: E. Dindić

Završnica Kupa BiH u vikendu ispred nas

Spušta se zavjesa na rukometnu sezonu u Bosni i Hercegovini

H. Zilić

Rukometna sezona u Bosni i Hercegovini došla je do samog kraja.

Posljednji vikend u mjesecu maju na rasporedu je Final Four Kupa nakon kojeg ćemo dobiti konačnu sliku za još jednu klupsku rukometnu sezonu u našoj državi.

U Ljubuškom će završnicu igrati rukometaši, a gledat ćemo ekipe Izviđača, Sloge, Slobode i Borca.

Prvo polufinale na rasporedu je u subotu od 17 sati kada se sastaju Izviđač i Borac, a od 20 sati igraju Sloboda i Sloga Gornji Vakuf.

Finalni meč zakazan je za nedjelju u 17 sati.

Rukometašice završni turnir igraju u Grudama i počinju dan ranije. Na završnici učestvuju Grude, Ilidža, Hadžići i Krivaja.

U petak 27. maja od 17 sati prvo polufinale igraju Grude i Hadžići, a od 20 sati sastaju se Ilidža i Krivaja.

Finalni meč na rasporedu je u subotu 28. maja sa početkom u 17 sati.

Po završetku završnice Kupa znat ćemo i sve ekipe koje će predstavljati Bosnu i Hercegovinu na evropskoj sceni naredne sezone u obje konkurencije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije