Admira Zvekić: Uz pravi pristup do novih bodova
Najbolja rukometašica Jedinstva očekuje novu pobjedu

Rukometašica Jedinstva pred nedjeljni duel protiv ekipe iz Brčkog

Admira Zvekić: Uz pravi pristup do novih bodova

E. Dindić

U okviru 11. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine za rukometašice u Mejdanu sastaće se dva Jedinstva.

Domaće Labudice nakon pobjede u prošlom kolu u Hrasnici, žele na najbolji način završiti sezonu, dok ekipa iz Brčkog želi eventualnom pobjedom lakše krenuti u drugi dio sezone, u borbu za opstanak.

Najbolja rukometašica Jedinstva Admira Zvekić u prošlom kolu na gostovanju u Hrasnici postigla je 15 golova, te sigurno da će i u nedelju biti udarna igla trenera Elmira Grabčanovića, u pohodu na nove bodove.

"Nakon poraza od Dubice, slijedilo je gostovanje Hrasnici gdje smo pokazali totalno drugo lice u odnosnu na susretu u Mejdanu. Igrale smo timski, što se na kraju pokazalo i na rezultatu. Ono što je bio izuzetan plus u tom susretu, što su mlađe djevojke odigrale sjajno susret i pokazale da se na njih može ozbiljno računati u nastavku sezone. Nisam zadovoljna dosadašnjim rezultatima Jedinstva, međutim takav je sport, nepredvidiv i ima dosta faktora, kao što su povrede ne možeš uticati na njih. O drugom dijelu polusezone uopšte ne razmišljam, skoncetrisana sam samo na nedjeljni susret sa ekipom Jedinstva iz Brčkog. Ukoliko odigramo susret kao protiv Hrasnice, pobjeda ne bi trebala doći u pitanje", rekla je Zvekić.

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (Ž):

Utakmica između Jedinstva i Jedinstva iz Brčkog na rasporedu je u nedjelju sa početkom u 17:00 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi