23

Komentari (23)

Benjamingst
Ovako, kad bi igraci, strucni stab BiH govorili javno o kakvom se savezu radu... I da kazu MI NEZELIMO IGRATI DOK SE NE PROMJENI STANJE U RUKOMETNOM SAVEZU BIH... I medije trebaju sto vise da pisu o losim ljudima u Savezu oko saveza... tako I u Fudbalu.... samo istinu pred oci javnosti oni nece dogu opststi... sutimo oni kradu... cim Danac govori istinu, oni pocno da maniplisu I da lazu.. Strah je njiha istine...
Stanley
Svaka cast Dancu. Savez je kriv za sve.
delalovic dursum
Rukometni savez, ne ne, nego LOPOVI, BAGRA, GAMAD NAPOLjE IZ RS BiH
BobPaisley
...nakon svega sto sam vidio u ovoj drzavi,a Boga mi i licno dozivio,logicno da cu vjerovati ovom gospodinu koji je proslavljeni sportista i legenda ovog sporta...covjek nema razloga da bilo sta izmislja i laze...velika stvar za nas je sto je uopste pristao da bude uz nasu reprezentaciju,a sve to zbog prijateljstva sa nasim selektorom...svaka cast sto je ukazao javnosti na probleme sa kojima se reprezentacija susretala i na lopovluk ljudi iz saveza...te torbe i opremu je vjerovatno neko iz saveza pokrao i prodao..
Chupy
Bitno je da nasi politicari kad idu na te iste utakmice reprezentacije, prati 8 novih Passata i 2 Touarega i 16 gorila. Kao da su sve tobejarabi, pejgamberi!
pitaristok
Pa ja ne vjerujem Boga mi eto...bruji evropa cijela da su bez marke otisli i 10 dana prije prvenstva opremu dobili i ovi iz saveza kao sad demantuju nesto....pa otkud obraz sunce vam hebem....ovaj Boesen valjda nema ni koristi neke da laze,lik je volonterski dosao...ocito da ovi iz saveza i jesu Boga molili kad su nasi isli busem u Cesku da zijane da se ne plasiraju na EP...a evo i razloga zbog cega,pukla bruka mamu vam hebem...stidite se jer ste nesposobni.
Benjamingst
Bravo cista istina
kokoz
Jarane kapa dole, ovo niste zasluzili, tuzna prica za jednog Danca.
19211921
da Bilal i Lasse ostanu uz nas i da im se da budzeta i ozbiljne podrske. ne smijemo izgubiti ove ljude ni pod koju cijenu
Strucnjak12345
A mi jedva docekali da popljujemo nase, dole Lase gore savez
kiklop
A ti jedva cekas da popljujes uspjesne ljude, svjetske legende, a hvalis uhljupe i bagru u savezu. Treba biti jasno da Lasea bi volio svaki normalan savez u Evropi, treba nam biti cast, ali hajd objasni banditima pojam cast!
Strucnjak12345
Ne pljujem ja uspjense ljude nego pljujem nekog ko dira u moju drzavu I omalizava je a to radi ovaj zuti klovn
kiklop
Ja sam takodjer Bosanac i Hercegovac, i ne vidim gdje je Lase uvrijedio drzavu, covjek nije pricao o drzavi nego o rukometnom savezu, koji nije obezbijedio uslove dostojne sportiste na EP, a primaju platu za to, kao sto to ne rade ni savezi u drugim sportovima, Lase nam je ucinio cast samim clanstvom u timu, hvala Lase
user1576183878
Šta ti dira? Ima čovjek u pravu? Zar nam je toliko teško prihvatiti da imamo problem. Tough love, kao što bi rekli Ameri. Bolje ćemo izgledati ako se izvedemo iz ovih g*vana nego ako tražimo razloge neuspjeha.
Benjamingst
Strucnjak ti u savezu su MAFIJA.... mozda si ti dio tog kolaca pa branis ?
dinas
Ja mislio ti sarkastican i htio ti spucat plus a ti stvarno tako mislis.Zbog takvih "patriota"lopovi i mogu raditi sta hoce.Nije savez ni lopovi u njemu drzava.To je zaostatak komunistickog razmisljanja gdje se nesmije kritikovat covjek na poziciji.Lopov je lopov pa brat mi bio a kamoli nesposobni,uhljebljeno,korumpirani,nacionalisticki birokrata.
BJB1
Stid i sramota da nas bude ko se pita u sportu u BiH,da se stidis.Savez se buni sto se refundiraju troskovi.i evo gledam Sloveniju,ubi Island a mi nigdje s mjesta
BobPaisley
@BJB1...mene tacno stid ovog covjeka,ja ga ne bi smio u oci pogledati od sramote...kakva smo mi ****arska drzava...jad i cemer.
Svojprisebi
Najbolji koment svakog bosanca i hercegovca treba stid biti
user1571956549
Tako je Lavee u brk im reci sve....
MBE
E-Mail? Pojma ti dragi Lasse nemas ko su ti tipovi..Ja mislim da se jos sluze faksom.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.