Kiril Lazarov promovisao svoju knjigu: "Sekogaš na pobeda" govori o životu rukometne legende

Promocija održana u Skoplju

Kiril Lazarov promovisao svoju knjigu: "Sekogaš na pobeda" govori o životu rukometne legende

H. Zilić

Legendarni makedonski rukometaš Kiril Lazarov promovisao je svoju knjigu.

Knjiga je pod naslovom "Sekogaš na pobeda", a promovisao je pred 200 ljudi u Skoplju.

Pomenuta knjiga govori o životu i karijeri jednog od najboljih sprotista Sjeverne Makedonije svih vremena i jednog od navjećih svjetskih rukometaša.

"Često sam imao tremu pred izlazak na teren, ali moram priznati da je trema uoči ove promocije malo veća od svih prethodnih. Poziv i prijedlog svog dragog prijatelja Žike Bogdanovića prihvatio sam sa velikim zadovoljstvom. Međutim, vjerujte da treba hrabrosti odlučiti se na ovakav korak, uprkos tome što sam jedan od najboljih makedonskih sportista u historiji", rekao je Lazarov, a zatim dodao:

"Svjestan sam da vjerovatno svi Makedonci znaju za mene i da prate moju karijeru, ali u ovoj autobiografiji će pročitati mnogo činjenica i detalja koji im nisu poznati. Za puno važnih stvari u mom životu i mojoj karijeri, saznaće se tek iz ove knjige."

Top Komentari

Manager
Sekogaš = Svaki put
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije