Lazarov opet pokazao da je živa legenda, Panić i više nego skroman

Duel Nantesa i Motpelliera

Lazarov opet pokazao da je živa legenda, Panić i više nego skroman

A. Čaušević

Susret 3. kola francuske Starlige donio je okršaj Nantesa i Momtpelliera koji je pripao domaćinu sa 34:28.

Susret se igrao u spektakularnoj atmosferi u H Areni, a krcate tribine su sigurno bile vjetar u leđa domaćinu koji je stigao do zasluženog trijumfa.

Domaćini su sjajno otvorili meč, brzo su stekli sigurnu prednost, a na odmor su otišli sa devet golova prednosti (20:11).

U drugom poluvremenu gosti su bili nešto bolji te su uspjeli ublažiti rezultat i to praktično kada je sve bilo gotovo. Konačan rezultat bio je 34:28.

Iako ima 41 godinu Kiril Lazarov je još jednom pokazao da je živa legenda rukometne igre sa tri postignuta gola, dok je kod poraženih naš Marko Panić bio i više nego skroman sa jednim golom.

Inače, Nantes su sa po pet golova predvodili Theo Monar i Valero Rivera, dok je Emil Nielsen upisao 13 odbrana. Kod Montpelliera sa šest golova se istakao Julien Bos.

Top Komentari

user1622267171
Ja mislio dao 15g, a ne 3:-), a da je legenda jest;-) sportski pozdrav
0 1
celikze
pa radi prinove propustio 58min utakmice….
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije