Legenda Barcelone završava karijeru zbog problema sa srcem

Victor Tomas ide u penziju

Legenda Barcelone završava karijeru zbog problema sa srcem

E. Čaušević

Iskusni rukometaš Barcelone, Victor Tomas, na današnjoj press konferenciji iznenadio je javnost vijestima da na kraju sezone završava svoju karijeru.

Tomas je cijelu karijeru proveo u dresu katalonskog kluba s kojim je osvojio sve što je mogao. Ovaj 34-godišnji rukometaš je igrao i u selekciji Španije gdje je desetak godina bio standardan na poziciji desnog krila.

Međutim, svi su bili iznenađeni kada je Tomas sazvao press konferenciju, te su znali da nešto ne štima. On je saopštio javnosti da će na kraju ove sezone završiti karijeru jer ima problema sa srcem.

Ove vijesti su iznenadile špansku javnost jer niko ništa nije spominjao do danas oko Tomasovog zdravstvenog biltena. Predsjednik Barcelone, Josep Maria Bartomeu, odmah je saopštio da će klub penzionisati na kraju sezone broj osam kojeg je nosio Tomas.

Promo

Top Komentari

sport1
Ne daj se momce!!!
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi