Trener Vardara nakon pobjede nad Flensburgom: Dobro smo analizirali njihovu igru
FOTO - EPA

Trener Vardara nakon pobjede nad Flensburgom: Dobro smo analizirali njihovu igru

A. Beganović

Četvrto kolo Lige prvaka donijelo je i prvi poraz njemačkog Flensburga čije boje brani i bosanskohercegovački reprezentativni golman Benjamin Burić.

Bolji od njemačke ekipe bili su rukometaši Vardara, kojima je zapravo ovo bio tek drugi susret jer su dva preskočili zbog pozitivnih slučajeva na korona virus.

Slavio je Vardar 31:26, a nakon meča zadovoljan je bio trener makedonske ekipe, Stevče Alušovski.

"Za naše igrače, navijače i upravu ovo je velika pobjeda koja će nam dati poticaj da nastavimo pobjeđivati. Čestitam svojim igračima na karakteru koji su pokazali iako mjesec dana nismo igrali utakmicu. Bili smo spremni za ovaj meč, prvenstveno na taktičkom nivou. Dobro smo analizirali igru Flensburga, posebno njihovu odbranu 5 - 1. Sada moramo gledati prema utakmici s Portom", istakao je trener Vardara.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti