Vardar se želi vratiti na staze uspjeha: Stiglo veliko pojačanje

Došao bivši reprezentativac Srbije

Vardar se želi vratiti na staze uspjeha: Stiglo veliko pojačanje


RK Vardar će, po svemu sudeći, uskoro ponovo biti onaj stari.

Najtrofejniji makedonski klub je prebrodio tešku finansijsku situaciju i prethodnih dana je doveo nekoliko zvučnih pojačanja, a posljednje u nizu je - Marko Vujin.

Radi se o desnom beku razornog šuta, bivšem reprezentativcu Srbije koji je jedan od najboljih igrača na svojoj poziciji, a u Vardar dolazi iz lisabonskog Sportinga.

U Vardaru su uvjereni da će na najbolji način nadomjestiti Latvijca Dainasa Krištopansa koji je otišao u Paris Saint Germain i da će u narednoj sezoni biti pojačanje za tim iz Skopja.

"Marko Vujin je naš novi igrač. Od njega očekujemo puno i vjerujem da može puno pomoći svojim znanjem, kvalitetom i iskustvom", rekao je, između ostalog, trener Vardara.

Vujin je, uz Sporting, kroz dosadašnju karijeru još igrao za Kiel, Veszprem, Dunaferr...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi