Prvu utakmicu bez pobjednika u Ligi prvaka odigrali su Vardar i Porto
FOTO - EPA

Prvu utakmicu bez pobjednika u Ligi prvaka odigrali su Vardar i Porto

Adnan Beganović

Prvu utakmicu bez pobjednika u Ligi prvaka za rukometaše odigrali su Vardar i Porto.

U okviru 5. kola Vardar je ugostio Porto, a nakon 60 minuta nije bilo pobjednika, odnosno konačan rezultat glasio je 25:25.

Iskusni hrvatski internacionalac Ivan Ćupić sa sedam pogodaka je bio najefikasniji kod Vardara. Pogodak manje postigao je srbijanski rukometaš Marko Vujin.

S druge strane, kod Porta su najefikasniji bili Manuel Iturriza sa sedam, te Fabio Magalhaes i Antonio Areia sa po pet pogodaka. Upravo je Areia pogodio u posljednjim sekeundama za bod portugalske ekipe.

Nakon meča, trener Vardara Stevče Alušovski je izjavio:

"Očekivali smo tešku utakmicu i tako je bilo. Na kraju nismo bili miljenici sreće, ali možda je Porto i zaslužio ovaj bod. Dobro su se spremili za našu igru".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi