Lokomotiva se pojačala iz Katara

Vratio se Subotić

Lokomotiva se pojačala iz Katara

Lokomotiva iz Brčkog pojačala se novim-starim članom, u brčansko jato stigao je golman Božo Subotić.

U skladu sa procjenom trenera Žikice Milosavljevića i sportskog sektora kluba utvrđeno je da na gol crti pored veoma dobrog Mihajlovića i talentovanog Rikanovića novom premijerligašu treba golman koji će pomoći ovoj ekipi u ostvarivanju ciljeva u narednoj takmičarskoj sezoni Premijer lige BiH.

Pored pregovora sa više čuvara mreže u BiH i okolini, izbor je pao na dijete Lokomotive koji je unazad već šest godina sa uspjehom branio boje više katarskih klubova.
Član je reprezentacije Katara čiji je član bio u juniorskoj i omladinskoj konkurenciji, a sada se nalazi na širem spisku Valera Rivere.

Subotić je svoje prvo rukometno znanje stekao u upravo u Lokomotivi gdje je prošao omladinsku školu. Kao talentovani junior otišao je u Katar.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi