Lokosi najbolji u Republici Srpskoj

Završnica prvenstva za pionire i juniore

Lokosi najbolji u Republici Srpskoj

Na završnici rukometnog prvenstva Republike Srpske za juniore i pionire koje je održano proteklog vikenda u Bijeljini mladi rukometaši Lokomotive su obezbjedili finala.

U finalu za 2004 godište koje je bilo prvo na rasporedu Lokosi su poraženi od vršnjaka iz Banja Luke.

RK Lokomotiva - RK Borac 7:13 (3:7)

U finalu 2000. godišta Lokosi su bili bolji od svojih vršnjaka iz Kozarske Dubice.

RK Lokomotiva - RK Kozara 22:19 (11:10)

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

Za najbolje pojedince Republike Srpske iz redova Lokomotive su proglašeni: Dejan Rikanović (najbolji golman juniorskog prvenstva) i Nikola Letić (najbolji igrač pionirskog prvenstva).

Trijumf u juniorskoj konkurenciji još jedan je pokazatelj zaista vrhunskog rada u omladinskim kategorija kluba iz Brčkog, čiji će seniori u narednoj sezoni biti novi premijerligaš Bosne i Hercegovine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi