Lucija Vistorop: Nadam se kvalitetnom rukometu te našoj pobjedi

Mlada uzdanica HŽRK Zrinjski

Lucija Vistorop: Nadam se kvalitetnom rukometu te našoj pobjedi

Mostarska dvorana Bijeli Brijeg sutra će nakon nekoliko godina ponovno biti poprištem gradskog derbija u kojem će djevojke iz HŽRK Zrinjski ugostiti gradske rivalke iz HRK Katarina u derbiju začelja 10. kola Premijer Lige za rukometašice. 

Ni jednom od ova dva tima ne cvjetaju ruže, Zrinjski je pretposljednji s jednom pobjedom iz devet utakmica dok Katarina ima jednu više. Na sve to oba sastava imaju problema s odsutnim i ozlijeđenim rukometašicama, a mlada nada Plemkinja Lucija Vistorop, inače mlađa sestra rukometaša PPD Zagreb Filipa Vistoropa za SportSport.ba najavila je sutrašnju utakmicu:

"Očekujem veliku borbu i dobar rukomet" - otpočela je Lucija i dodala:
"Gradski smo rivali, kako na ljestvici tako i u dvorani, ali van terena smo prije svega prijateljice. Nažalost imamo ozljeđenih igračica iz prve postave, kako kod njih tako i kod nas. Ipak vjerujem da će se probuditi želja za bodovima bez obzira tko igrao. Ja iskreno vjerujem da ćemo sve ostaviti srce na terenu. Ovom prilikom pozivam sve navijače da napune  dvoranu na Bijelom Brijegu i dođu podržati gradske cure i HŽRK Zrinjski u osvajanju nova tri boda" - poručila je mlada Lucija Vistorop za SportSport.ba.

Utakmica između Zrinjskog i Katarine na rasporedu je sutra u 19:30h.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi