Josipa Šimunović: Lijepo je da Mostar opet ima gradski derbi nakon toliko vremena
Sa svoje 22 godine mlada golmanica najstarija je igračica HRK Katarina

Golmanica Katarine vjeruje u pobjedu svog tima u subotu

Josipa Šimunović: Lijepo je da Mostar opet ima gradski derbi nakon toliko vremena

Mostar će opet nakon nekoliko godina imati svoj gradski derbi, barem kada je u pitanju ženski rukomet. 

Povratnice u Premijer Ligu, rukometašice HŽRK Zrinjski u okviru 10. kola Premijer Lige kao domaći tim će u subotu na parketu dvorane Bijeli Brijeg ugostiti gradskog rivala rukometašice HRK Katarina. 

Oba tima su pred ovu utakmicu pri dnu prvenstvene ljestvice i bodovi su od velikog značaja za obje ekipe a mlada golmanica Katarine Josipa Šimunović za SportSport.ba ovako je najavila subotnji derbi:

"Prije svega moram naglasiti da mi je drago što se nakon toliko godina ponovno igra gradski derbi u Mostaru" - kazala je Šimunović i nadovezala se:

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (Ž):

"U subotu protiv Zrinjskog očekujem nimalo laku utakmicu, ali utakmicu koja će biti kvalitetna, te na koncu našu pobjedu. Vjerujem da dobar rukomet neće izostati iako se radi o najmlađim ekipama Premijer lige. Također smatram da će borbu i napetost pojačati i loša pozicija oba tima na ljestvici, jer bodovi mnogo znače i jednoj i drugoj ekipi. Bez obzira na ozljede naših igračica iz prve postave, smatram da ćemo osvojiti bodove i krenuti korak dalje od zone ispadanja. Nadam se i da će se publika odazvati u malo većem broju u odnosu na uobičajeno i pružiti podršku i nama i našim protivnicama" - kazala je mlada čuvarica mreže Katarine Josipa Šimunović za SportSport.ba pred subotnju utakmicu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi