Maglaj bez većih problema protiv Slavije

Premijer liga BiH

Maglaj bez većih problema protiv Slavije

Rukometaši Maglaja pobijedili su večeras u svojoj dvorani Slaviju iz Istočnog Sarajeva sa 31:27 u okviru Premijer lige BiH. 

Maglaj je bolje otvorio susret i brzo je otišao na nekoliko golova prednosti, pa je na poluvremenu bilo 18:13. U drugom dijelu susreta domaći su bez većih problema održavali ovu prednost i na kraju su upisali nove bodove.

Do trijumfa ih je vodio sjajni Edo Mehinagić sa osam pogodaka, dok je Goran Šarenac postigao šest. Kod poraženog tima Ivan Benić je postigao devet, a Teodor Močić pet golova.

Bio je ovo susret 13. kola nakon kojeg Maglaj ima omjer od šest pobjeda, dva remija i pet poraza. S druge strane, Slavija je ostala posljednja na tabeli bez ijedne ostvarene pobjede.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi