Maglaj je grad rukometa, a ljubav navijača posebna je priča

Dokazali su to i ovim potezom

Maglaj je grad rukometa, a ljubav navijača posebna je priča

S. Mlaćo

U naredni 21. dan publike neće biti ni na susretima Premijer rukometne lige naše zemlje.

Tako je jučer odlučeno na sjednici Izvršnog odbora Rukometnog savez, pa je jasno da će ionako teška finansijska situacija u većini kluba, ovom odlukom donijeti nove probleme.

Ipak, navijači ne žele lako odustati, a u gradu rukometa - Maglaju, pokrenuli su zanimljivu incijativu. Kako klub ne bi trpio dodatne štete ovom odlukom, odlučili su kupiti karte i za mečeve kojima neće moći prisustvovati.

Prvi je već za Slavijom u subotu.

"Hvala svima koji ste stali uz klub i tražili da se karte za subotnji meč ipak prodaju. Karte će biti u prodaji kod članova Upravnog odbora kluba, naših igrača (Kenan Mutapčić, Benjamin Čičkušić i Edo Mehinagić), kao i kod naših sponzora - Caffe bar Piccadily i Restoran Edemus. Cijenu određujete vi. Dovoljno ste već učinili samim tim što nam pokazujete da nismo sami, da ste uz nas i da kroz sve idemo zajedno.

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

Eto, zato smo mi porodica. Zato smo mi UVIJEK JAČI! Hvala vam!", saopštili su iz redova Maglajlija.

Poznato je da RK Maglaj uvijek ima podršku svojih navijača koji su i na ovaj način potvrdili privrženost voljenom klubu.

Top Komentari

MatrixX
Copy paste od MRK Sloga GV
0 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi